Sorteer op
 • Wandlamp raket zwart
  Wandlamp raket zwart

  Deze stoere houten wandlamp raket in de kleur zwart, is een echte blikvanger op de babykamer en kinderkamer! Indien gewenst kan de raket lamp uitgevoerd worden met naam, hieraan zijn geen meerkosten verbonden.

  De raket kinderlamp…

  € 39,99
 • Wandlamp raket grijs
  Wandlamp raket grijs

  Deze stoere houten wandlamp raket in de kleur grijs, is een echte blikvanger op de babykamer en kinderkamer! Indien gewenst kan de raket lamp uitgevoerd worden met naam, hieraan zijn geen meerkosten verbonden.

  De raket kinderlamp…

  € 39,99
 • Wandlamp raket wit
  Wandlamp raket wit

  Deze stoere houten wandlamp raket in de kleur wit, is een echte blikvanger op de babykamer en kinderkamer! Indien gewenst kan de raket lamp uitgevoerd worden met naam, hieraan zijn geen meerkosten verbonden.

  De raket kinderlamp…

  € 39,99
 • Wandlamp raket groen
  Wandlamp raket groen

  Deze stoere houten wandlamp raket in de kleur groen, is een echte blikvanger op de babykamer en kinderkamer! Indien gewenst kan de raket lamp uitgevoerd worden met naam, hieraan zijn geen meerkosten verbonden.

  De raket kinderlamp…

  € 39,99
 • Wandlamp raket geel
  Wandlamp raket geel

  Deze stoere houten wandlamp raket in de kleur geel, is een echte blikvanger op de babykamer en kinderkamer! Indien gewenst kan de raket lamp uitgevoerd worden met naam, hieraan zijn geen meerkosten verbonden.

  De raket kinderlamp…

  € 39,99
 • Wandlamp raket blauw
  Wandlamp raket blauw

  Deze stoere houten wandlamp raket in de kleur blauw, is een echte blikvanger op de babykamer en kinderkamer! Indien gewenst kan de raket lamp uitgevoerd worden met naam, hieraan zijn geen meerkosten verbonden.

  De raket kinderlamp…

  € 39,99
 • Wandlamp raket roest
  Wandlamp raket roest

  Deze stoere houten wandlamp raket in de kleur roest rood, is een echte blikvanger op de babykamer en kinderkamer! Indien gewenst kan de raket lamp uitgevoerd worden met naam, hieraan zijn geen meerkosten verbonden.

  De raket…

  € 39,99
 • Plafondlamp ruimtevaart blauw
  Plafondlamp ruimtevaart blauw

  Plafondlamp ruimtevaart in donker blauw. Een lamp met een print vol raketten, astronauten, planeten, robots, sterren en meer. Ga je mee op avontuur? Leuk voor de babykamer en kinderkamer met een ruimtevaart thema.

  Deze…

  € 67,50
 • Plafondlamp ruimtevaart crème
  Plafondlamp ruimtevaart crème

  Plafondlamp ruimtevaart in zand / creme kleur. Een lamp met een print vol raketten, astronauten, planeten, robots, sterren en meer. Ga je mee op avontuur? Leuk voor de babykamer en kinderkamer met een ruimtevaart thema.

  Deze…

  € 67,50
 • Vilten wandhanger heelal
  Vilten wandhanger heelal

  Vilten heelal wandhanger met houten stok en vilten ruimte figuren in diverse kleuren blauw, rood, geel en grijs. De wandhanger bestaat uit 14 vilten figuren, sterren, planeten, ruimteschip, raket en maan. Leuke wanddecoratie of…

  € 9,95
 • Vilten slinger heelal
  Vilten slinger heelal

  Vilten heelal slinger met ruimte figuren in diverse kleuren blauw, rood, geel en grijs.
  De verticale slinger is circa 127cm lang en bestaat uit 15 vilten figuren, sterren, planeten, ruimteschip, raket en maan. Het betreft een…

  € 7,95
 • Poster i love you to the moon aqua A4
  Poster i love you to the moon aqua A4

  Vrolijke aqua blauwe poster in A4 formaat, met stoere rode raket en quote: I love you to the moon and back. Geprint op 250 grams papier met matte afwerking.

  € 4,95
 • Poster i love you to the moon blauw A4
  Poster i love you to the moon blauw A4

  Vrolijke blauwe poster in A4 formaat, met stoere oranje raket en quote: I love you to the moon and back. Geprint op 250 grams papier met matte afwerking.

  € 4,95
 • Schoolplaat planeten
  Schoolplaat planeten

  De dubbelzijdig bedrukte schoolplaat planeten is zowel decoratief als educatief. Met deze schoolplaat planeten leert je kindje al vroeg dat rondom onze aarde zich allerlei andere planeten bevinden.

  Formaat schoolplaat planeten:…

  € 24,95 € 19,95

Ruimte kinderkamer

Ruimte thema kinderlampen en accessoires voor de kinderkamer 

Reis naar de sterren en daar voorbij! Kleine astronauten en sterrenkundigen in de dop kunnen hun hart ophalen met deze leuke kinderkamer accessoires voor de ruimtevaart kinderkamer.

Onder de sterrenhemel beleven ze de mooiste avonturen en komen op de meest bijzondere plekken in het heelal. Planeten, sterren, raketten, astronauten en ruimtewezens mogen natuurlijk niet ontbreken binnen het ruimte thema.  

© 2011 - 2023 Roozje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel