Levertijd & Verzendkosten

Levertijd:
De kinderlampen van Roozje zijn handgemaakt in eigen atelier. Deze producten worden gemaakt zodra de betaling bijgeschreven is. De voorraad van handgemaakte producten is zeer beperkt. Mocht je een product sneller nodig hebben als de verwachte levertijd van 3 tot 6 werkdagen, kan je altijd even contact met mij opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.
Overige producten uit het assortiment van Roozje zijn direct uit voorraad leverbaar, aanwezige voorraad staat bij het product op de website aangegeven. Na het plaatsen van een order zullen deze producten zo snel als mogelijk worden verzonden, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 
Na verzending ontvangt je hierover een e-mail.

Prijzen:
De prijzen aangegeven bij de artikelen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

Het minimale bestelbedrag is €3,99 en voor achteraf betaling €4,99
De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelling. Verzending is voor risico van de koper.
Op aanvraag kan er verzekerd verzonden worden.

Verzendkosten:

Orders boven de € 75,- betalen in Nederland geen verzendkosten, voor Belgie en Duitsland is dit boven de € 80,-
Nederland
€ 3,99 Brievenbuspost met track&trace, levering 1 werkdag na verzending.
€ 5,99 Pakketpost wordt verzonden met PostNL, levering 1 werkdag na verzending. 

Zodra de bestelling verzonden is ontvang je hierover een bericht, tevens ontvang je een e-mail met track & trace nummer van jouw pakket. Het pakket wordt 1x aangeboden, mocht u dan niet in de gelegenheid zijn om het aan te nemen dan kan het pakket vervolgens worden afgehaald op het dichtsbijzijnde postkantoor. De bezorger zal in dit geval een notificatie in de brievenbus doen.  In de winkelwagen is het tevens mogelijk om te kiezen voor afhalen op een Post NL locatie naar keuze.

Belgie
€ 10,50 Alle bestellingen worden verzonden als pakketpost met PostNL, levering 1 a 2 werkdagen na verzending. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je hierover een bericht, tevens ontvang je een e-mail met track & trace nummer van jouw pakket. Het pakket wordt 1x aangeboden, mocht u dan niet in de gelegenheid zijn om het aan te nemen dan kan het pakket vervolgens worden afgehaald op het dichtsbijzijnde PostNL servicepunt. De bezorger zal in dit geval een notificatie in de brievenbus doen.
Duitsland
€ 11,50 
Alle bestellingen worden verzonden als pakketpost met PostNL, levering 2 tot 5 werkdagen na verzending. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je hierover een bericht, tevens ontvang je een e-mail met track & trace nummer van jouw pakket. Het pakket wordt 2x aangeboden en gaat vervolgens retour afzender.

 

 

 

© 2011 - 2021 Roozje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel