Sorteer op
 • Sticky zoo basisset
  Sticky zoo basisset

  In een handomdraai tover je de muur, de tafel, de vloer, ….. om tot de ultieme speelplek voor dieren liefhebbers! Een echte dierentuin waar je met speelgoed dieren in kan spelen. Bouw een verschillende dierenverblijven en maak…

  € 5,00
 • Ikea Duktig keuken stickers set
  Ikea Duktig keuken stickers set

  In een handomdraai tover je het IKEA speelkeukentje om tot de ultieme speelplek kleine chef koks!
  Ga aan de slag met de stickers en pimp in een handomdraai de speelkeuken. Maak gebruik van diverse onderdelen om een complete keuken…

  € 5,00
 • Sneltrein sticker grijs
  Sneltrein sticker grijs

  De trein muursticker is gemaakt van grijze matte stickerfolie van zware kwaliteit. Zowel binnen als buiten toepasbaar. De stickers zijn erg eenvoudig aan te brengen en geschikt voor op verschillende ondergronden zoals muren, glas,…

  € 1,00
 • Sneltrein sticker
  Sneltrein sticker

  De trein muurstickers zijn gemaakt van aqua groene matte stickerfolie van zware kwaliteit. Zowel binnen als buiten toepasbaar. De stickers zijn erg eenvoudig aan te brengen en geschikt voor op verschillende ondergronden zoals…

  € 1,00
 • Luchthaven muurstickers
  Luchthaven muurstickers

  Luchthaven uitbereidingsset voor Sticky Roads Muurstickers, wegen netwerk muurstickers, waarmee kinderen heerlijk met de speelgoed auto's mee kunnen spelen.
  De luchthaven stickers zijn gemaakt van zwarte matte stickerfolie van…

  € 1,00
 • Kasteelmuren muurstickers
  Kasteelmuren muurstickers

  Uitbreidingsset kasteelmuren voor Sticky Roads muurstickers, wegen netwerk muurstickers, waarmee kinderen heerlijk met de speelgoed auto's mee kunnen spelen.
  De kasteelmuren zijn gemaakt van zwarte matte stickerfolie van zware…

  € 1,00
 • Verkeersveiligheid stickers uitbreidingsset sticky roads
  Verkeersveiligheid stickers uitbreidingsset sticky roads

  Verkeersveiligheid uitbreidingsset voor Sticky Roads muurstickers, wegen netwerk muurstickers, waarmee kinderen heerlijk met de speelgoed auto's mee kunnen spelen.
  In een handomdraai tover je die ene saaie muur of tafel om in een…

  € 1,00
 • Huizen muurstickers
  Huizen muurstickers

  Huizen uitbreidingsset voor Sticky Roads muurstickers, wegen netwerk muurstickers, waarmee kinderen heerlijk met de speelgoed auto's mee kunnen spelen.
  De huizen zijn gemaakt van zwarte matte stickerfolie van zware kwaliteit. De…

  € 1,00
 • Bomen muurstickers
  Bomen muurstickers

  Boompjes uitbreidingsset voor Sticky Roads muurstickers, wegen netwerk muurstickers, waarmee kinderen heerlijk met de speelgoed auto's mee kunnen spelen.
  De bomen zijn gemaakt van zwarte matte stickerfolie van zware kwaliteit. De…

  € 1,00

Speelgoed stickers

Maak zelf het leukste speelgoed met de speelgoedstickers

Een simpele DIY waarmee je urenlang speelplezier creëert voor kinderen. Maak je eigen wegennetwerk en cross met auto’s over de wegen die je zelf hebt aangelegd met de sticky roads stickers, een treinbaan met de sticky rails stickers, een keukentje met de stick & cook stickers of een dierentuin met de sticky zoo stickers.

Met de speelgoedstickers vorm je de basis voor urenlang speelplezier. Combineer de stickers met speelgoed auto's, dieren of potten en pannen en kinderen kunnen heerlijk spelen. Plak de stickers op een schone gladde ondergrond zoals een muur, deur, vloer, tafel, kastje of Ikea keukentje.

© 2011 - 2023 Roozje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel