Kinderkaarten

Kaarten voor kinderen om te versturen of als decoratie

Posters en kaarten zijn een sfeervolle decoratie op de muur van de kinderkamer, babykamer of het speelhoekje. Kaarten, posters en zeefdrukken met illustraties van diverse designers of prachtige foto's. 

Roozjes collectie kinderkaarten

Roozje heeft een ruim assortiment posters en kaartjes voor kinderen, zwangerschap en geboorte. Kinderkaartjes en kinderposters in vrolijke en lieve kleuren en stoer zwart-wit. Uiteraard heeft Roozje ook diverse houten kaarthangers, memoborden en posterhouder click on frames om al dat moois mee op te hangen. Of je gebruikt een rolletje van mijn masking tape als posterhouders.
Schoolplaten zijn een poster met houten ophangsysteem in een. 
Alle schoolplaten zijn  50x70cm formaat en dubbelzijdig bedrukt en gelamineerd. De schoolplaten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. 

Mijlpaalkaarten zwagerschap en kind

De mijlpaalkaarten zijn  leuk om te gebruiken bij het fotograferen van al die bijzondere momenten tijdens zwangerschap en de ontwikkeling van je baby, van geboorte tot een jaar. 

Kraskaarten

Wil jij op een originele manier een bijzondere boodschap overbrengen of een vraag stellen? Doe het met de leuke kraskaarten. Geef je vrienden en familie een kraskaart en laat ze een vakje open krassen, extra spannend en geweldig om hun gezichten te zien als het vakje eenmaal open is! Beschikbaar in de thema's zwangerschap, huwelijk, of algemeen, we willen je wat vragen, vertellen, geluk overbrengen.  

Groeikaarten

Stuur eens een bos DIY bloemen per post! De bloeikaarten en groeiconfetti zijn gemaakt van bloeipapier, dit is duurzaam papier gemaakt van boomschors waar bloemzaadjes in verwerkt zijn. Wanneer dit papier in de aarde wordt gelegd groeien er vanzelf fleurige bloemen uit de grond.

De kaartjes en posters zijn direct uit voorraad leverbaar.

© 2011 - 2023 Roozje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel