Slaapzakjes

Ideaal voor de allerkleinsten: een slaapzak met de opening aan de onderkant! Lekker warm, geborgen maar met bewegingsvrijheid. De slaapzak is makkelijk aan te trekken en je kunt je baby gemakkelijk verschonen: je hoeft de slaapzak alleen maar even aan de onderkant open te maken en je kunt zo bij de luier, terwijl je kindje verder lekker warm blijft! Slaapzakjes zijn gemaakt van biologisch katoen waardoor de stof zacht aanvoelt en beter ademt.
De slaapzakjes van Fresk zijn geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden. Alle slaapzakjes zijn uit voorraad leverbaar en worden verzonden als brievenbuspost.

Sorteer op
 • Slaapzak met mouw Fox pink 0-6 mnd
  Slaapzak met mouw Fox pink 0-6 mnd

  Baby slaapzakje met mouw, Fox pink is gemaakt van biologisch katoen. De slaapzak voelt hierdoor heerlijk zacht en comfortabel. Het stoere vossen slaapzakje met roze en grijze details, is voor baby's van 0 tot 6 maanden.
  Het…

  € 29,75 € 19,99
 • Slaapzak met mouw Whale mellow rose 0-6 mnd
  Slaapzak met mouw Whale mellow rose 0-6 mnd

  Baby slaapzakje met mouw, Whale mellow rose is gemaakt van biologisch katoen. De slaapzak voelt hierdoor heerlijk zacht en comfortabel. Dit lieve roze walvissen slaapzakje is voor baby's van 0 tot 6 maanden.
  Het slaapzakje kan…

  € 29,75 € 24,95
 • Slaapzak met mouw Leaves mint 0-6 mnd
  Slaapzak met mouw Leaves mint 0-6 mnd

  Baby slaapzakje met mouw, Leaves mint is gemaakt van biologisch katoen. De slaapzak voelt hierdoor heerlijk zacht en comfortabel. Dit uniseks mintgroene slaapzakje is voor baby's van 0 tot 6 maanden.
  Het slaapzakje kan zowel…

  € 29,75 € 19,99
 • Slaapzak met mouw Leaves grey 0-6 mnd
  Slaapzak met mouw Leaves grey 0-6 mnd

  Baby slaapzakje met mouw, Leaves grey is gemaakt van biologisch katoen. De slaapzak voelt hierdoor heerlijk zacht en comfortabel. Dit uniseks grijze slaapzakje is voor baby's van 0 tot 6 maanden.
  Het slaapzakje kan zowel bovenaan…

  € 29,75 € 19,99
 • Slaapzak met mouw Elefant pink 0-6 mnd
  Slaapzak met mouw Elefant pink 0-6 mnd

  Baby slaapzakje met mouw, Elefant pink van is gemaakt van biologisch katoen. De slaapzak voelt hierdoor heerlijk zacht en comfortabel. Dit lieve olifanten slaapzakje met roze details, is voor baby's van 0 tot 6 maanden.
  Het…

  € 29,75 € 19,99
© 2011 - 2021 Roozje | sitemap | rss