Wie is Roozje?

Roozje is de webwinkel van Mary Vosters - van Herpen. 

Eigenlijk ben ik al van jongs af graag creatief bezig. Handwerken, decoreren, meubels opknappen, tuinieren en fotograferen. Na de geboorte van onze kinderen ben ik begonnen met wat van mijn projecten te verkopen. Drie februari 2012 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sinds januari 2013 heb ik mijn baan opgezegd om mij volledig te kunnen gaan richten op Roozje.
De naam Roozje komt deels uit mijn officiele voornaam, deze heb ik gekozen omdat deze voor mij staat voor stoer & eigenwijs. Wat zowel mij als mijn producten typeert ;)
Roozje is een eenvrouwsbedrijf, een groot deel van mijn assortiment wordt door mij gemaakt in het atelier. Daarnaast koop ik, veelal handgemaakte, producten bij collega’s en fairtrade organisaties in. 
Een kenmerk van mijn bedrijf is dat de kinderkamerverlichting naar de persoonlijke wens van mijn klant kunnen worden aangepast. Inmiddels heeft Roozje al meer dan 8000 kinderkamers voorzien van een of meer producten. Veel klanten keren terug bij de geboorte van een volgend kindje of voor een kraamcadeautje.
Inmiddels verkoop ik ook een aantal van mijn producten via andere webshops. Een wens voor de toekomst is om dit verder te gaan uitbereiden. Dus heb jij een leuke winkel en/of webshop, en wil je graag ook mijn producten in je assortiment opnemen, dan zou ik het leuk vinden om een berichtje van je te ontvangen.

Hartelijke groet,
Mary Vosters

© 2011 - 2017 Roozje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel